• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Долучаємось до проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність"

Долучаємось до проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність"

2020-04-10

/Files/images/2020_rk/скачанные файлы (3).jpg

Учителі української мови та літератури, історії, громадянської освіти, мистецтва нашого закладу подали заявку на участь у проєкті «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси. Ціль проекту – допомогти українським школярам набути навичок критичного сприйняття інформації й усвідомити цінності високоякісної інформації в контексті шкільної освіти.

Спираючись на розроблені IREX та перевірені на практиці методики медійної та інформаційної грамотності, проєкт допомагає розвинути ефективну сталу модель інтеграції навичок критичного сприйняття інформації (КСІ) в навчальний процес загальної середньої освіти.

Наша заявка пройшла конкурсний відбір, внаслідок чого було підписано Меморандум про співпрацю між ОЗЗСО та Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Сподіваємось на плідну співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi