• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар заступників з навчально-виховної роботи

Семінар заступників з навчально-виховної роботи

2018-02-23

/Files/images/2018_rk/DSC05497.JPG

22 лютого у НВК с. Самари відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Лідери освітніх інновацій» під керівництвом завідувача районним методичним кабінетом Тетяни Ганжі. Також участь у семінарі взяли головний спеціаліст відділу освіти Ратнівської РДА Тетяна Данилюк та заступник голови Самарівської ОТГ Віталій Тарасюк. Головним завданням заходу була організація співпраці завучів району у сфері вдосконалення професійної майстерності в умовах реформування освіти в Україні, вивчення світового та вітчизняного досвіду, що стосується змін в освіті.

/Files/images/2018_rk/DSC05515.JPG

/Files/images/2018_rk/DSC05582.JPG

/Files/images/2018_rk/DSC05588.JPG

Гостей зустріли директор НВК Зоя Супрунюк та заступник з НВР Ірина Скибук. Почався семінар у вигляді ранкової зустрічі, під час якої усі поділилися своїм настроєм побажали один одному хороших вражень та позитивних емоцій.

/Files/images/2018_rk/DSC05566.JPG

Семінар відкрила Тетяна Ганжа, про перспективи розвитку освітньої галузі ОТГ розповів Віталій Тарасюк, Зоя Супрунюк ознайомила присутніх з історією освіти в Самарах та поділилася досвідом проведення освітніх змін. Під час практичної частини семінару, яку провела Ірина Скибук, учасники вивчали досвід світових лідерів та лідерів освіти України у впровадженні інновацій, створили колективні творчі проекти вдосконалення освітнього середовища, ознайомилися з окремими методиками роботи з дітьми в початковій школі (згідно з новими рекомендаціями). Підсумком семінару стало вручення сертифікатів та обмін враженнями про спільну роботу усіх учасників семінару.

/Files/images/20180222_143425.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 541

Коментарi